ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ FELCO 802 NEW | ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ | Αγροτικά

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ - ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ FELCO 802 NEW .Αγροτικά - γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία -

ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ FELCO 802 NEW

ΨΑΛΙΔΙ

ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

FELCO

802

NEW

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ

O70

Κόρακας

αγροτικά μηχανήματα

γεωργικά μηχανήματα

εργαλεία

λάδι

Νεμέα

Κόρινθος

Κορινθία

Short URL:
e-korakas.gr/-la
ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ FELCO 802 NEW | ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ | Αγροτικά
 ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ FELCO 802 NEW | ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ | Αγροτικά
 ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ FELCO 802 NEW | ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ | Αγροτικά
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Εταιρεία FELCO


FELCO 802
Σετ ηλεκτρικής διάτμησης κουρέματος με συμπαγή μπαταρία και PowerPack
Προετοιμαστείτε για μια καθοριστική στιγμή όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά τις ηλεκτρικές ψαλίδες κλαδέματος FELCO 802. Αυτό το περιγράφουμε ως προέκταση του σώματός σας - καθώς βιώνετε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα δυσπιστίας όταν συνειδητοποιείτε πόσο ταχύτητα, ακρίβεια και δύναμη αυτές οι ηλεκτρικές ψαλίδες περικοπής προσφέρουν τόσο άνετα στο χέρι σας με τόσο λίγη προσπάθεια.

Το FELCO 802 είναι τόσο ελαφρύ, ακριβές και εύκολο στο χειρισμό, που θα μπορείτε να κλαδεύετε εντατικά μια ολόκληρη μέρα χωρίς να χρησιμοποιείτε τους μυς σας.

30 mm </br> 1,18 ίντσες
30 χιλιοστά
1,18 ίντσες
2,525 κιλά </br> 5,57 λίβρες
2,525 κιλά
5.57 λίβρες
265 mm </br> 10,4 ίντσες
265 χιλιοστά
10.4 ίντσες

Αυτές οι εξαιρετικά γρήγορες ηλεκτρικές ψαλίδες κλαδέματος κάνουν έντονες περιόδους κλαδέματος μια βόλτα στο πάρκο, στον αμπελώνα ή στον οπωρώνα… Από τη γεωργία έως την κηπουρική έως τα φυτώρια, η ακρίβεια και η ισχύς του FELCO 802 θα σας επιτρέψει απλά να κόψετε κλαδιά έως 30mm / 1.2 ίντσες. Ο ελαφρύς, εργονομικός σχεδιασμός και η ισορροπία θα διασφαλίσουν ότι οι μύες σας θα μείνουν χωρίς περιορισμούς μετά από μια μακρά περίοδο κοπής.

 

Συνδέστε και τροφοδοτήστε το FELCO 882 power pack και τη μπαταρία FELCO Lithium-Ion για να απελευθερώσετε την αβίαστη καθαρή κοπή σε μια ολόκληρη ημέρα κλάδεσης. Με ένα απλό διπλό κλικ στη σκανδάλη μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας μεγαλύτερης ή μικρότερης ρύθμισης ανοίγματος κεφαλής κοπής για να κόψετε πιο αποτελεσματικά και γρήγορα μέσω μεγαλύτερων ή μικρότερων κλάδων.

 

Η κατανόηση της απόδοσης του FELCO 802-HP είναι τόσο απλή όσο η εξέταση της εφαρμογής FELCO στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου ή του tablet σας, η εφαρμογή περιέχει όλα τα δεδομένα σχετικά με το εργαλείο σας, από τον αριθμό των περικοπών έως τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σας επιτρέπει επίσης ρυθμίσεις εργαλείου, ώστε να μπορείτε να το διατηρείτε στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης.

 εξυπηρετηση

ΚΩΔΙΚΟΣ
O70
1.820,00€1.650,00€
Διαθεσιμότητα:ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
korakas,αγροτικα,εργαλεια,μηχανηματα,κορινθια
korakas,αγροτικα,εργαλεια,μηχανηματα,κορινθια
korakas,αγροτικα,εργαλεια,μηχανηματα,κορινθια
αγροτικά,μηχανήματα,εργαλεια,eshop